Rondalla de Guardet & Sílvia Ampolla

Folk

Dissabte 4 de desembre a les 12 h
Cercavila
Capçanes

La Sílvia Ampolla és cofundadora del grup valencià Sis veus per al poeta, ha col·laborat en els discs Lo món d’un mos, de Pepet i Marieta, i M’agraden les onades, de Sergi Trenzano. Instrumentista de llaüt, guitarra i guitarró participa a Dansarrels, rondalla tradicional valenciana i forma part del grup Los Segadors de Paüls, rondalla de corda tradicional. Col·laboradora com a docent amb l’escola de dansa, cant i música tradicional Lo Planter de Tortosa.

Guardet lo Cantador és músic i percussionista i ha desenvolupat l’habilitat de versar jotes de manera improvisada, tal com ho feien els grans cantadors del segle passat com Boca de Bou, Caragol, Carrinya, Perot, Canalero o Teixidor. Destaca l’originalitat i la versatilitat de les seves rimes, així com el timbre de la seva veu i la intensitat de la seva música.

La seva rondalla neix dins del grup musical Suc d’Anguila creat el 1990, i dedicat a la recuperació i divulgació de la cultura tradicional de les nostres terres, concretament, la jota cantada, acompanyada per les variacions típiques de rondalla.

Gratuït
Cercavila
Tast de vermut a la plaça

#festivalterrer 2021

  • Amb el suport de:

  • Tast de vermut: