Política de privacitat

Responsable del Tractament:
Dades de contacte del Responsable del Tractament: ESCOLA DE TERRER, S.L.; c/Sant Pau 15; 43365 Arbolí – https://www.terrer.cat/ca/contacte.
Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a través de correu oficina@terrer.cat

Dades:
Quines dades tractem?: Per a la gestió dels serveis oferts a través de la nostra pàgina web, es tracten dades identificatives i relatives a contacte.

Finalitat/s:
Amb que finalitat tractem les teves dades?: Tractarem les teves dades personals per poder remetre’t informació, fins i tot per mitjans electrònics, sobre productes i serveis del Responsable del Tractament.

Durada:
Durant quin termini tractem les seves dades? De manera indefinida.

Legitimació:
La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment.
Drets: Pots exercitar els drets reconeguts en la legislació vigent en matèria de protecció de dades, remetent una comunicació escrita al Responsable del Tractament a través de les dades de contacte a dalt indicades. L’Usuari interessat haurà d’acompanyar-la amb una còpia del seu document nacional d’identitat, passaport o un altre document vàlid que ho identifiqui.

Cookies:
No utilitzem cookies.