Papa Orbe & Los Científicos del Sabor

Latin

Dissabte 27 d’agost 19 h
Mas de Sant Marcell
Cornudella de Montsant

Papa Orbe Ortiz és músic polifacètic: instrumentista, compositor, cantant, arranjador i productor musical originari de Santiago de Cuba. Artista especialitzat en la interpretació amb el tres cubà, va compartir en la seua joventut experiències sonores amb artistes de la talla d’Ibrahim Ferrer, el conjunt Chapotin o la Casa de la Trova de Santiago.

Durant la seua extensa carrera musical destaca el treball com a arranjador al segell colombià Discos Fuentes i músic acompanyant de Toto La Momposina o Albita. Al 2021, de la mà del segell discogràfic especialitzat Rocafort Records, entra en un dels millors estudis nacionals al costat de músics de Cuba, Colòmbia, Catalunya i Veneçuela per a gravar la seua primera producció que ha resultat en un disc festiu i emotiu que beu de les seues arrels familiars, la música tradicional cubana i el jazz llatí.

La soirée al Mas de Sant Marcell anirà acompanyada de la selecció musical dels destacats deejay de música d’arrel negra Golfo de Guinea i Lady Avocado. Concert maridat amb una tast fastuós de vins de la DO Montsant i un àpat de maridatge amb oli extra verge arbequí de la DOP Siurana i avellanes de Reus.

Entrades: 25 €
Tast de vins de la DO Montsant
Servei de menjars i bar, sopar entre vinyes!
Obertura de portes a les 18:00 h

Com arribar? Des de la C-242 agafeu la TP-7402 direcció Porrera abans d’un kilòmtre a mà dreta trobareu senyalitzat el Mas de Sant Marcell. No seguiu les indicacions de Google us portaran per mal camí.

#festivalterrer 2022

Comprar entrades
  • Escenari DO Montsant

  • Amb el suport de:

  • Col·labora: