Marc Vilajuana

Musica sacra i composició minimalista

Diumenge 21 d’agost 11:30 h
Cartoixa d’Escaladei
La Morera de Montsant

Abans de la teorització del so, abans de la composició, quan la música existia únicament en la memòria i en la seva pràctica, és llavors quan el cant gregorià s’inicia des dels mínims ingredients, els més essencials. Fent un salt al segle XIX, aquesta gana d’observar l’austeritat i la reiteració torna sota el nom de minimalisme.

Marc Vilajuana produeix i presenta, en el marc incomparable de la Cartoixa d’Escaladei, Matèria Primera, un concert de música vocal a cinc veus amb materials medievals sacres i composicions pròpies contemporànies amb premisses d’ascetisme, precisió i escolta: “No és la pintura ni el vernís, és la matèria primera i la seva textura genuïna”

Intèrprets: Sandra Artigas, Lu Colomina, Martina Majó, Lia Sampai. Fotografies promocionals: Sofia Jaeger Agraïments: Adrián Pino, Mª José González Ares i MNACTEC.

En el marc de la inauguració es presentarà la instal·lació Priorat Pintat amb Vi de Montserrat Adzeries. I tastarem vins de la DOQ Priorat i oli extra verge arbequí de la DOP Siurana.

 

Entrades: 22 €
Tour, tast i concert a partir de les 11:30 h
Inclou tast de vi de la DOQ Priorat i tast d’Oli Extra Verge Arbequí de la DOP Siurana.

#festivalterrer 2022

Comprar entrades
  • Escenari DOQ Priorat:

  • Amb el suport de:

  • Col·labora: