Lucia Fumero

Jazz

Dissabte 28 d’agost a les 21 h
Mas de Sant Marcell
Cornudella de Montsant

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d’un lloc a l’altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan compon, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

Universo Normal es publicà a la tardor de 2020 en suport físic i digital a manera d’obertura de la nova col·lecció Seed Jazz, amb la qual el segell català Seed vol donar visibilitat a l’escena jove vinculada a aquest gènere. Interessant moviment de renovació de l’escena del jazz nacional. Lucia és una mena de reencarnació de Bola de Nieve amb la lleugeresa incorporada d’un món que ja no és antic ni en blanc i negre.

Lucia Fumero, piano i veu
Martín Laportilla, contrabaix i leona
Juan Rodríguez Berbín, bateria

Entrades: 25 € (inclou concert d’Eva Fernández)
Tast de vins de la DO Montsant
Servei de menjars i bar, sopar entre vinyes!
Obertura de portes a les 18:00 h

Com arribar?
Des de la C-242 agafeu la TP-7402 direcció Porrera abans d’un kilòmtre a mà dreta trobareu senyalitzat el Mas de Sant Marcell. No seguiu les indicacions de Google us portaran per mal camí.

#festivalterrer 2021

Comprar entrades
  • Escenari DO Montsant

  • Amb el suport de:

  • Amb el suport de:

  • Amb el suport de:

  • Amb el suport de:

  • Col·labora: