Los Sara Fontán + Sònia Gómez

Experimental

26 de setembre a les 19 h
Teatre L'Artesana
Falset

L’emoció experimental de Sara Fontán i l’energia rítmica d’Edi Pou conformen Los Sara Fontán no graven discos per militància: el seu terreny és el directe, sempre físic, canviant i permeable a l’entorn, fugint de les rutines productives de la indústria. Un concert dels Sara Fontán és la banda sonora del que un vulgui imaginar-se, atorgant llibertat a l’espectador perquè l’interpreti i el senti de manera personal i única.

En només dos anys de trajectòria ja han girat per Espanya, Portugal, França, Suïssa i Alemanya, incloent festivals d’estils molt variats i temples del Do-It-Yourself (del Liceu Mutant al Kastanienkeller de Berlin). L’ofici de violinista exigeix tenir molt clara la màxima de Itzhak Perlman: “Allò que s’aprèn lentament, s’oblida lentament”. Al seu costat, Edi Pou (meitat de ZA!, referents de l’underground europeu) assumeix el repte de convertir la percussió en melodia i tibar la dinàmica del minúscul a l’èpic.

Per aquesta ocasió especial, inspirada per la Isabelle Meyer, se suma al duet experimental la ballarina i creadora Sònia Gómez. Amb els efluvis de la verema flirtejant al capvespre del Clos Mogador la vetllada promet ser vibrant.

Entrades: 22 €
Inclou tast de vi
Obertura de portes a les 18 h
Aforament: 200 persones

#festivalterrer 2020

Comprar entrades
  • Amb el suport de: