Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

Cançó d'autor

Dissabte 27 de novembre a les 19 h
Casal
Porrera

Diëresis és el signe que serveix per a donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Un revulsiu que desperta, que crida, que destapa forces tòniques i que activa el cos cap a una versió més connectada de nosaltres mateixes. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra, i amb ella, el món.

Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach que sortirà a la llum el pròxim 26 d’octubre. Una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més pròxims a la nostra essència.

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach construeixen un repertori íntim a partir de l’experiència pròpia i les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit que pogués recollir la seva expressió més lliure. Diëresis és també un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibáñez.

La veu i la dansa d’Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors d’Isabelle Laudenbach ens situaran en un punt de partida per a accedir a aquest coneixement íntim que apunta directament a l’ànima i al cos.

Entrades: 18 €
Amb tast de vi
Obertura de portes 18:30 h

#festivalterrer 2021

Comprar entrades
  • Amb el suport de:

  • Tast de vi del celler: