In Nomine

Música renaixentista

Dissabte 6 d’octubre
a les 18 h / 12 € i 15 €
La Cartoixa d’Escaladei
La Morera de Montsant

In Nomine està format per instrumentistes especialitzats en música antiga, tots ells de gran recorregut concertístic. El seu repertori es basa en el gènere de la fantasia, que es va conrear arreu d’Europa durant els segles XVI i XVII. La seva música és fruit d’un acurat treball de recerca, amb arranjaments propis adaptats als instruments que utilitzen, que són rèpliques de models originals construïdes per Sergi Casademunt. El programa que presenten al Festival Terrer és un passeig per la música vocal dels Mestres de Capella de la Catedral de Tarragona durant el segle XVI alternant-la amb música instrumental italiana per a les violes de gamba. S’interpretaran obres de Pere Alberch Vila, Nicassi Çorita, Melcior Robledo, Joan Pau Pujol o Joan Brudieu.

Eulàlia Fantova, mezzosoprano / Anna Casademunt, viola de gamba tenor i baixa / Xavier Puertas, violone en sol / Marc Sumsi, orgue i clavicèmbal / Sergi Casademunt, viola de gamba soprano i tenor i direcció

Aquesta activitat forma part dels actes que s’han realitzat en commemoració del 500 aniversari del naixement de Jaume Amigó. I compta amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

#festivalterrer 2018

  • Concert amb tast de vi del celler: