Enric Casasses & Don Simón y Telefunken

Polipoesia

Dissabte 20 de novembre a les 19 h
Sala de ball
Els Guiamets

Els uns venien de can Pixa i l’altre de can Pistraus i es van trobar en un punt indeterminat de l’autopista que porta a la Quinta Forca, on s’hi van passar llarguíssimes i agradabilíssimes estones xiuxiujant-se nanes electròniques per fer l’amorfú els uns, i versos per deixar al descobert els reversos del món l’altre.

Enric Casasses, poeta, dramaturg, rapsode i traductor. És segurament el poeta català més influent de la seva generació, autor d’una obra genuïna i transgressora i recuperador de la tradició de la poesia oral. Amb un bagatge molt heterogeni —des de la poesia trobadoresca fins al surrealisme psicodèlic, passant per autors com Verdaguer o Víctor Català—, Casasses ha esdevingut el testimoni oral i escrit d’una nova manera de fer poesia en la literatura catalana.

Don Simón y Telefunken, grup de Tarragona, format el 2001. Han gravat discos com Música de Vanguarderia el 2002 o 25 Songs Looking for Ears el 2007, amb el segell nord americà Acidsoxx Musicks. S’han caracteritzat al llarg de la seva trajectòria per la unió de sons abstractes i experimentals amb melodies alegres i rarevelloses. Els seus components han col.laborat durant molts anys amb artistes com Pascal Comelade, Albert Pla, Pau Riba, Jaume Sisa o la micropoeta madrilenya Ajo.

Aquest tàndem llança el seu últim treball, Orbiten (2020, La Casa Calba) una combinació còsmica de poesia i pop electritzant.

Entrades: 18 €
Amb tast de vi
Obertura de portes 18:30 h

#festivalterrer 2021

Comprar entrades
  • Amb els suport de:

  • Tast de vi del celler: