Festival Terrer

C/ Sant Pau 15
43365 Arbolí (Priorat)
oficina@terrer.cat

© Festival Terrer és un projecte d'Escola de Terrer SL

Escola de Terrer

Un terrer, conegut arreu amb el nom francès terroir, és un terreny amb unes característiques orogràfiques, geològiques i geogràfiques singulars per al cultiu agrícola, especialment utilitzat per la vinya i l’oli. Escola de Terrer és un projecte empresarial compromés amb els valors de respecte per la terra i la natura,
posant èmfasis en el territori, el caràcter i la identitat del lloc. Treballem amb coneixements, productes i pràctiques del sud de Catalunya, mitjançant eines que permetin reconèixer, diferenciar i apreciar els productes singulars del territori. Del Gaia fins a l’Ebre marges i barrancs rieres i platges farigola i romer roca nua, terra pobra. El Sud.

Escola de Terrer SL és un projecte liderat per Pau Fort Baixeras i Blai Rosés, dos emprenedors formats en la producció cultural i amb experiència en la gestió d’espais i projectes en aquest àmbit. Terrer és una empresa jove amb voluntat d’establir-se al territori operant en els camps professionals de la cultura, el món del vi i el patrimoni. La nostra filosofia d’empresa se sustenta en un treball implicat amb el país, un creixement orgànic i una mentalitat de feina ben feta i producte de qualitat.

Escola de Terrer desenvolupa projectes de:
Disseny, gestió i producció d’espais culturals i turístics
Disseny, gestió i producció d’esdeveniments culturals i turístics.
La gestió de museus, espais d’interpretació i equipaments culturals.
La gestió i producció d’esdeveniments i campanyes promocionals.
Disseny, gestió i producció d’activitats orientades a l’educació en el lleure.