Alba Carmona

Folk

Dissabte 18 de setembre a les 19 h
Castell de Siurana
Siurana

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris al costat d’artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Maurici Sotelo… Ara presenta Canciones del folklore, un homenatge als cants populars. A la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral.

El poble canta i balla per a divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l’amor. L’element indispensable i més primitiu d’aquest gènere ha estat la música vocal i per tant la cançó. Aquest espectacle parteix de la música tradicional i el flamenc i viatja cap a diversos llocs del món on els paisatges sonors de transformen però mantenen totes aquestes essències en comú.

Cants sefardites, andins, llatinoamericans i ibèrics portats a una lectura més contemporània i actual ens endinsen en aquest concert cru i emocionant en el qual la veu, la guitarra, l’acordió, l’electrònica i la percussió seran el vehicle que ens transporti a l’arrel i a les “cançons del folklore”.

Entrades: 22 €
Amb tast de vi
Obertura de portes les 18:30 h

#festivalterrer 2021

Comprar entrades
  • Amb el suport de:

  • Tast de vi del celler:

  • Amb el suport de:

  • Amb la col·laboració de: